در زيارتگاهها مشاهده مي كنيم بسياري از مردم اصرار دارند كه حتما به ضريح معصومين(ع) دست بزنند: 1. آيا اين موضوع تأثيري در ثواب زيارت دارد؟ 2. با توجه به اوضاع حرم امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) از نظر ازدياد زائرين، آيا دست زدن به ضريح آنها با توجه به اينكه انسان ممكن است مرتكب حق الناس شود، كاري صحيح و اين نوع زيارت مقبول است؟
البته ثوابی که در روایات امده برای اصل زیارت و اظهار ارادت به ساحت مقدس آنهاست اما بوسیدن ضریح واجب نیست بلکه اگر باعث اذیت کردن دیگران و مانند آن باشد جایز نیست!!
منبع: پرسمان دانشجويي
- آيا مي توان گفت كه درجات و مقامات امامان معصوم(ع) مختلف است يا اينكه هيچ دو انساني در درجه يكسان قرار ندارند؟
- در زيارت عاشورا فقط مي گوييم(بابي انت و امي) چرا از خودمان چيزي نمي گوييم نمونه در زيارت جامعه كبيره داريم (بابي و انت امي و نفسي و اهلي و مالي و اسرتي)؟
- چرا ما شيعيان به جاي اينكه مستقيما از خدا درخواست كنيم، حوائجمان را از ائمه(ع) مي خواهيم؟
- مي خوام يكي از عاشقان امام و معصومين(عليهم السلام) باشم، يك مسلمان واقعي. چه كنم؟
- ايّام زيارتي معصومين(عليهم السلام)