• امروز دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار ویژه بازديد مديرعامل شرکت مرکزی دفاتر خمات زیارتی سراسر ایران(شمسا) از آشپزخانه هاي مركزي
     
     
     
     

    بازديد مديرعامل شرکت مرکزی دفاتر خمات زیارتی سراسر ایران(شمسا) از آشپزخانه هاي مركزي

    نامه الکترونیک چاپ

    مديرعامل شرکت شمسا، از دو آشپزخانه مركزي كربلا بازديد كرد .مهندس خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .

    مهندس ناصر خدر نژاد در بازديد از دو آشپزخانه مركزي ابوتراب و جرش ، در كربلا، از نزديك در جريان نحوه پخت و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات قرار گرفت

    مدیر عامل شرکت شمسا در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد

    آقای غلامی مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شرکت شمسا را در اين بازديد همراهي كردند

    گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود

    شركت مرکزی دفاتر خدمات زیارتی سراسر ایران(شمسا)، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات عالیات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .