بازديد رئيس سازمان حج و زيارت از آشپزخانه مركزي ابو تراب

چاپ

آقاي حميد محمدي رئيس سازمان حج و زيارت درسومين روز سفر خود به عراق از آشپزخانه مركزي ابو تراب در كربلا بازديد كرد.

 

آقاي حميد محمدي به همراه مديران و مسئولان شركت شمسا، سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري از قسمت‌ها و بخش‌ها مختلف آشپزخانه ابوتراب دركربلا بازديد كردند و در هر بخش توضيحات لازم از سوي مسئولان ارائه شد.

گفتني است، مجتمع صنعتي ابو تراب در كربلا، ۵۵۰۰ متر مساحت دارد و از آشپزخانه، سردخانه‌هاي مخازن بزرگ، اتاق سرد زباله، اقامتگاه، سالن انبار داخلي، تأسيسات آب و آتش‌نشاني، مخازن گاز و گازوئيل، كارگاه توليد آب بسته‌بندي و كارگاه پخت نان ماشيني، تشكيل‌شده است.


اين مجتمع افزون بر اين بخش‌ ها سالن پذيرايي از كارمندان و عوامل بومي و محلي، سالن ورودي براي تجهيز لوازم، موتورخانه مولد برق و سالن داخلي و قسمت اداري دارد و سردخانه‌هاي مخازن بزرگ آن به مساحت ۸۰۰ متر ساخت يكي از كشورهاي همسايه است.


در بخش تسويه آب مجتمع ابو تراب كه داراي منبع‌هاي ۵ هزار ليتري و دستگاه‌هاي تمام‌اتوماتيك است، ساعتي ۱۰ هزار ليوان ۳۰۰ سي‌سي آب تسويه شده توليد مي‌شود و در بخش پخت نان نيز كه از امكانات و تجهيزات به‌روز بهره مي‌برد، هر ساعت ۱۸۰۰ قطعه نان پخت مي‌شود.


اين گزارش مي‌افزايد: آشپزخانه صنعتي ابو تراب كه توسط متخصصان كشورمان در شهر كربلا ساخته و تجهيز شده است، از ۴ فروردين‌ ماه امسال به بهره‌برداري رسيد و در حال حاضر عمليات پخت ۷۰ درصد غذاي زائران اباعبدالله الحسين (ع) را به عهده دارد و قادر به پخت ۱۵ هزار وعده‌غذا در روز با امكانات صنعتي است.



اين آشپزخانه از بخش‌هاي پخت كباب و جوجه، خورشت و سوپ، سرخ كردن ماهي و پخت مرغ، سالن آماده‌سازي گوشت و مرغ، سالن پخت برنج، بخش شست‌وشو و آماده‌سازي سبزيجات و سالن شست‌وشوي ظروف تشكيل‌شده و قادر است غذاي تمام زائران ايراني در كربلا را تأمين كند.